ForsideProdukter og priserAnvendelseTeknologiTrænereHistorieSupport og FAQKontakt os

VÆLG SELV:


 Farve Power Control

 Dekoration krank

 Speed sensor

 Styrholder type

 USB kabel

 

 

BATTERISKIFTE

Et komplet "SRM Training System" indeholder fire enheder, som bruger batterier: 1) pulsbælte, 2) speedsensor, 3) PowerControl (computeren på styret) og 4) PowerMeter (kranken).

Batterierne i pulsbæltet og speedsensoren er de flade 3V batterier. Dem kan du nemt og billigt selv udskifte, når de brænder ud - det sker typisk en gang om året.

Batteriet i en PowerControl er genopladelig og skal aldrig skiftes.

Batterierne i PowerMeteret må og kan man ikke selv udskifte. Det er en kompliceret proces, hvor der skal foretages ny kalibrering af slopen for at den viser de helt rigtige wat. Desuden skal pakningerne udskiftes, så der ikke trænger vand ind og ødelægger den avancerede elektronik. Det er kun SRM fabrikken, som må udskifte de to batterier i kranken. Derfor skal den sendes ned til SRM fabrikken i Tyskland. Ellers bortfalder al garanti.

Siden 2019 har SRM fabrikken udviklet PowerMetre med genopladelige batterier. Så er man er fri for at indsende kranken til batteriskifte og kalibrering ca. hvert 2.-3. år (se nederst).

Hvis din krank ikke er genopladelig, vil watt og kadence først blive ustabil - og dernæst helt forsvinde - efter ca. 2-3 år. Du kan selv sende den direkte til SRM fabrikken i Tyskland - eller du kan vælge at sende den til SRM Danmark (Mossøbrå 5, 8660 Skanderborg). Her tester vi batterierne, og hvis de ikke udsender signal, sender vi kranken videre til SRM fabrikken i Tyskland.

Pris for et batteriskifte gennem SRM Danmark:
1.000 kr (til SRM fabrikken i Tyskland)
+ 680 kr fragt (2 x 300 kr til international transport + 80 kr dansk fragt tilbage).
____________
I alt: 1.680 kr

Batteriskifte tager ca 3 uger (heraf er 1 uge forsendelserne). Køen ved SRM fabrikken er normalt kortest i efteråret og længst i foråret/påsken).

Af forsikringsmæssige grunde sender vi altid kranken som værdifragt. Hvis du vælger selv at sende kranken ned til SRM fabrikken i Tyskland, skal du forvente højere fragtpriser, hvis kranken skal værdiforsikres. Og så skal du endvidere gå ind på www.srm.de og udfylde denne formularside med dine dankortoplysninger mm.

Kan et ældre PowerMeter ombygges til genopladelig model?
Ja, de fleste ældre kranke (dog ikke Specialized og Cannondale) kan ombygges til en genopladelig model - helt som de nye SRM modeller. Al elektronik bliver udskiftet, og der placeres et diskret ladestik på ydersiden af PowerMeteret. Prisen for en sådan ombygning er 3.275 kr, inkl. USB ladekabel og moms. Dertil kommer 3 x fragt, 680 kr.

TILBEHØR:


 Training System 5

 Training System 6

 Training System 7

 Batteriskifte

 

 

TEKNISK INFO:

 Specifikationer alle